Εκδηλώσεις, Νέα-Ανακοινώσεις

Χριστούγεννα σ’ ένα Παλάτι – «Μελωδίες και χρώματα στο Κάστρο των Αγγείων»

Αφίσα XRISTOUGENNA2018

Το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου αυτές τις γιορτές θα μεταμορφωθεί σε Κάστρο των Αγγείων! Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Αίθουσα του Χορού διακοσμημένο με στολίδια εμπνευσμένα φέτος από τα κεραμικά του ΙΚΑΡΟΥ, η περίφημη έκθεση που έχει ως επίκεντρο το ομώνυμο ιστορικό εργοστάσιο και φιλοξενείται σε μία από τις εντυπωσιακότερες αίθουσες του Παλατιού και χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα, ασπρόμαυρες φωτογραφίες και πολύχρωμες εικόνες, δραματοποιημένες αφηγήσεις και ιστορίες σαν παραμύθια, θα μας μεταφέρουν μέσα από μία εορταστική ατμόσφαιρα σε περασμένες εποχές, τότε που οι άνθρωποι ζούσαν δίνοντας ζωή στο χώμα με τα χέρια τους και χρώμα στα όνειρά τους, διασώζοντας παραδόσεις αιώνων.

Σας προσκαλούμε λοιπόν σε αυτό το μαγικό ταξίδι που ξεκινά από τις 5 Δεκεμβρίου με εργαστήρια κατασκευής χριστουγεννιάτικων στολιδιών και θα κορυφωθεί με μια μεγάλη γιορτή το Σάββατο το απόγευμα, στις 15 Δεκεμβρίου, με συνοδοιπόρο όπως κάθε χρονιά το εξαιρετικό Μουσικό Σχολείο της Ρόδου. Φέτος θα έχουμε τη χαρά να μας συντροφεύει και το Λύκειο Ελληνίδων Ρόδου «Εργάνη Αθηνά».

Να σημειώσουμε ότι τα εργαστήρια για τους μικρούς μας φίλους θα πραγματοποιηθούν και την Κυριακή το πρωί στις 16 Δεκεμβρίου, ενώ η είσοδος σε όλες τις χριστουγεννιάτικες δράσεις είναι ελεύθερη.

Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, ευελπιστώντας να σας προσφέρουμε μία ξεχωριστή εμπειρία!

PROSKLHSH- XRISTOUGENN 2018

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2018

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΟΡΤΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ